Karty stránky

12. 12. 2019

...Brno, Hradec, Pardubice, Hradiště


V roce 2014, 8.prosince jsem odstartovala první lekci kreslení ZenArt obrázků. Tenkrát jsem ještě používala přívlastek zentanglové, ale doba se mění a technika kreslení taky. Lekce byla začátečnická a trvala standartně 2 hodiny. Přesně po 5 letech, tedy 7.12.2019 proběhl sobotní Zimní ZenMaraton. Byl jak pro začátečníky, tak zkušené matadory v kreslení vzorů. Trval 6 hodin. A proč maraton? Protože to co jsme v létě prošly za 3 dny, jsme tentokrát zmákly za sobotní půlden. A sešly jsme se z různých koutů naší matičky republiky. Přesně to bylo: Pardubice, Hradec Králové, Uherské Hradiště, částečně Blansko a nechybělo Brno. Kreslily jsme písmenka, zdobily drahokamy a co se zdálo nejsložitější bylo nejlehčí - zenové knoflíky. Některé si nevěřily, ale po prvním nakresleném obrázku zjistily, že to vlastně jde a už nebyly k zastavení. Bavily jsme se velmi.

A co jsme všechno vytvořily ?










tvůrčí nepořádek, ale kdo by uklízel, když nápady běží hlavou

Tak pro letošní rok je splněno. Proběhly základní lekce, letní workshop, labyrintové pokročilé tvoření a zimní maraton. Inspirace na příští rok spousty.

Pokud bude také chtít zažít úžasnou tvořivou atmosféru, přidejte se k nám na některém ZenArtovém setkání v příštím roce. Ráda vás uvidím.

Přeji vám klid a pohodu v tomto adventním čase a zase někdy


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.